تراشه ی مغزی
تراشه مغز ایلان ماسک چیست؟ / هر آن چه باید درباره تراشه مغز نورالینک بدانید
تراشه ی مغزی:شرکت آمریکایی نیورالینک متعلق به ایلان ماسک روز دوشنبه ۹ بهمن در پیامرسان ایکس اعلام کرد. که روز پیش از آن موفق شده است تراشهای رایانهای را در مغز یک انسان بکارد، اما جزئیات بیشتری از این دستاورد ارائه نکرد.
سایر شرکتهایی که دستاوردهای مشابه داشتهاند، در روند پژوهش خود تاکنون فراتر از این رفتهاند. برای مثال شرکت سینکرون از سال ۲۰۲۱ از افراد برای آزمایش ثبت نام کرده و در مغز آنها تراشه میکارد. با این که مصرفکنندگان عادی هنوز به این زودیها نمیتوانند به این فناوری دسترسی داشته باشند. اما اگر روزی این فناوری جواب بدهد، میتواند برای کمک به افرادی که قادر به حرکت یا برقراری ارتباط نیستند سودمند بوده و همچنین کاربردهای گستردهتری نیز در زمینه سلامت داشته باشد.
برای تماشای فروشگاه کلیک کنید.
ایمپلنت مغز انسان چیست؟
پژوهشگران میگویند که رابط مغز و رایانه به فرد این امکان را میدهد که از افکار خود برای کنترل دستگاهی مانند رایانه یا تلفن استفاده کند.
تراشه چگونه کار میکند؟
پزشکان این نوع دستگاهها را در سطح مغز یا در عمق آن کار میگذارند.
تجهیزات نیورالینک تقریباً به اندازه یک سکه است. تراشه سینکرون یک دستگاه استنت مانند کوچک است که وارد رگهای خونی مغز میشود. این دستگاهها شامل چندین الکترود هستند که نمیتوانند افکار فرد را بخوانند، اما اساسا سیگنالهای ارسال شده توسط نورونها و سلولهای عصبی را که از الکتریسیته و مواد شیمیایی برای ارسال از مغز به بقیه بدن برای کمک به حرکت، تنفس، حرف زدن و خوردن استفاده میکنند، رصد و پردازش میکنند.
ایلان ماسک” میلیاردر اعلام کرد. که برای اولین بار تراشه معز بی سیم ساخته شرکت خود (نورالینک) را در انسان کارگذاری کرده است این خبر یک سال پس از آزمایشهای اولیه صورت گرفته آن تراشه بر روی حیوانات اعلام شده است ماسک اعلام کرد که فرد دریافت کننده تراشه روز یکشنبه عمل لازم برای کارگذاری آن را انجام داده. و در حال بهبود است. این دستگاه به معنای چندین اپلیکیشن کاربردی است. از بازگرداندن عملکرد حرکتی در افراد گرفته تا فعال کردن رابطه مغز و رایانه. هیچ تایید مستقلی درباره ادعاهای ماسک وجود ندارد و نورالینک نیز جزئیات زیادی را ارائه نکرده است.
برای بازدید از فروشگاه نرم افزاری ما روی لینک کلیک کنید.