پیدایش اینترنت
پیدایش اینترنت
اینترنت برای اولین بار توسط مرکز تحقیقات پیشرفته آمریکا (ARPA) در سال ۱۹۶۹ بهوجود آمد و در ابتدا ARPANET نام گرفت. هدف اولیه این مرکز ایجاد شبکهای بود که در آن محققان علوم رایانه در یک دانشگاه بتوانند با محققان سایر دانشگاهها ارتباط برقرار کنند.و این موجب پیدایش اینترنت شد.
تاریخ اینترنت:
شاید عبارت عجیبی باشد، چرا که آنقدرها هم به نظر تکنولوژی قدیمی نمی آید. حتی عمر شصت ساله هم به سختی بتواند لقب تاریخ به خود بگیرد. اما آنقدر سیر تکامل اینترنت با سرعت بالایی رخ داده که تقریبا همه را متقاعد می کند که با وجود زمان کم، لقب تاریخ را به آن بدهیم. اینترنت یک شبکه جهانی متشکل از میلیاردها رایانه و دستگاه الکترونیکی است. شبکهای تشکیلشده از مجموعهای از شبکهها که در آن هر کاربر میتواند اطلاعات خود را با سایر کاربران شبکه به اشتراک بگذارد.
اینترنت برای اولین بار توسط مرکز تحقیقات پیشرفته آمریکا (ARPA) در سال ۱۹۶۹ بهوجود آمد و در ابتدا ARPANET نام گرفت. هدف اولیه این مرکز ایجاد شبکهای بود که در آن محققان علوم رایانه در یک دانشگاه بتوانند با محققان سایر دانشگاهها ارتباط برقرار کنند. نحوه طراحی آرپانت یک مزیت جانبی مهم را بهوجود آورد. از آنجایی که پیامهای ارسالی در آن میتوانستند در بیش از یک جهت مسیردهی شوند، با قطع شدن اتصال بخشهایی از شبکه (به دلیل حملات نظامی یا بلایای طبیعی)، شبکه کلی میتوانست عملکرد خود را ادامه دهد.
برای بازدید از فروشگاه نرم افزاری ما روی لینک کلیک کنید.
اینترنت امروزی:
امروزه اینترنت یک سازه عمومی، مشارکتی و خودگردان است که در دسترس صدها میلیون نفر از مردم جهان قرار دارد. بسیاری از مردم از آن بهعنوان منبع اصلی اطلاعات خود استفاده کرده و به کمک ساخت و توسعه اکوسیستم اجتماعی اینترنت، شبکههای اجتماعی مختلفی را بهوجود میآورند و محتواهای مورد نظر خود را به اشتراک میگذارند. علاوه بر آن تجارت الکترونیک یا خرید اینترنتی. به یکی از مهمترین کاربردهای اینترنت تبدیل شده است.
برای تماشای فروشگاه کلیک کنید.
رابرت تیلور:
اینترنت توسط مردی به نام رابرت تیلور، که برای «آژانس ‘پروژههای’ تحقیقاتی پیشرفته» (Advanced Research Projects Agency) وزارت دفاع آمریکا در شهر واشینگتن دی سی کار میکرد شروع شد.
او سه رایانه در دفتر کارش داشت که هر یک به یکی از پروژههای متعدد ARPA در ماساچوست، لس آنجلس و منلوپارک وصل بود. تیلور از اینکه نمیتوانست از طریق یک رایانه با هر سه پروژه ارتباط داشته باشد. و از اینکه سه پروژه امکان ارتباط مستقیم با هم و درمیان گذاشتن اطلاعات با یکدیگر را نداشتند، خسته شده بود.
راه حل تیلور برای این مسئله، که بعدها اولین شبکه رایانهها شد، آرپانت (ARPANET) نام داشت و اولین مأموریت خود را در شب ۲۹ اکتبر ۱۹۶۹ (۱۳۴۸ ه.ش) به نتیجه رساند، زمانی که جی. سی کلایندر از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس پیام “lo” را به بیل دووال در منلوپارک فرستاد. این پیام قرار بود واژه “login” باشد، اما دستگاه بعد از دو حرف از کار افتاد و نتوانست کلمه را بهطور کامل ارسال کند. البته کمتر از یک ساعت بعد آنها توانستند پیام را بهطور کامل ارسال کنند.